Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Modifilan - Laminaria Japonica



Οι Ιάπωνες στις δύσκολες στιγμές που περνάνε ευτυχώς που κατέχουν τουλάχιστον τη θεραπευτική γνώση ενός φυκιού που συλλέγεται από τα νερά του Βορείου Ειρηνικού. Αυτό είναι το φύκι που προσλαμβάνουν για προστασία από τη ραδιενέργεια.




Οι περισσότεροι από σας θα γνωρίζετε ήδη, επίσης, για το θέμα των Chemtrails. Μας δηλητηριάζουν με βαριά μέταλλα που πέφτουν από τον ουρανό και μπαίνουν μέσα στην τροφή μας, μέσα στο νερό μας και μέσα στα πνευμόνια και στο σώμα μας. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση στην οποία κάποιοι μας έχουν βάλει, με κύριους την Ολική Αποτοξίνωση Σώματος - Νου και τη Χηλίωση, που η μεν πρώτη, αν και τέλεια, είναι αρκετά ακριβή και χρονοβόρα, ενώ η δεύτερη αν και ισχυρή και αποτελεσματική, είναι ελλιπής σε ιχνοστοιχεία και άλλα ελαφρύτερα μέταλλα που το σώμα μας χρειάζεται οπωσδήποτε για να λειτουργεί φυσιολογικά.  

Υπάρχει μια πλήρης, οικονομική και ιδιαίτερα απλή θεραπεία. Το Modifilan είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη και απαραίτητα προϊόντα που έχουμε ανάγκη να παίρνουμε στους καιρούς που ζούμε…
Το αγνό καφέ θαλάσσιο φύκι είναι ευρέως γνωστό για τη δύναμη του να αφαιρεί με ασφάλεια και βιοσυμβατότητα βαριά μέταλλα και ραδιενεργά ραδιοϊσότοπα από το σώμα. Και αντίθετα από άλλα πιο δυνατά θεραπευτικά μέσα Χηλίωσης, το Modifilan κατορθώνει αυτή την αφαίρεση με ήπιο τρόπο μέσω των εντέρων χωρίς να επιβαρύνει άλλα όργανα του σώματος.
Το αγνό καφετί θαλάσσιο φύκι MODIFILAN είναι ένα θαύμα της Φύσης που συλλέγεται από τα πεντακάθαρα παρθένα νερά του Βόρειου Ειρηνικού Ωκεανού.

Το Modifilan χρησιμοποιήθηκε στη Σοβιετική Ένωση για να θεραπεύσει θύματα της καταστροφής του Τσέρνομπιλ όπως και ασθενείς οι οποίοι βρίσκονταν κάτω από λήψη χημειοθεραπευτικών και έκαναν ακτινοβολίες.

Το εκχύλισμά του Modifilan περιέχει τις απαραίτητες για τη ζωή ιδιότητες του Οργανικού Ιωδίου, των Αλγινικών, του Fucoidan και του Laminarin.


Ιδιότητες του Modifilan: 
- Εκτινάσει στα ύψη τη δύναμη του Ανοσοποιητικού
- Προστατεύει τον οργανισμό από τον καρκίνο του θυρεοειδούς και άλλους καρκίνους 
- Βοηθά στη μείωση του σακχάρου και της χοληστερίνης στο αίμα 
- Αποτοξινώνει το σώμα από βαριά μέταλλα, ραδιενεργά στοιχεία, ελεύθερες ρίζες και τοξίνες 
- Βοηθά τους υπέρβαρους βελτιώνοντας τη λειτουργία της γαστρεντερικής οδού 
- Βελτιώνει τη δομή των μαλλιών και των νυχιών και τα βοηθά να μεγαλώνουν 
- Βοηθά στην αποτοξίνωση των καπνιστών από το στρόντιο και το κάδμιο.




6 σχόλια:

D.Angel είπε...

Καλώς σε και πάλι!
Πού μπορούμε να το βρούμε;
Κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
Φιλιά πολλά

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Καλώς την να!!!! :)
Μπορείτε να το βρείτε κι εδώ στο αντίστοιχο e-shop
http://oiko-iasis.webnode.com/products/modifilan/

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΗΣΥΧΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Σκρουτζάκο ακόμα κι αν αργείς ξέρω ότι μας έχεις όλους στη σκέψη και στην καρδιά σου! Να 'σαι καλά φίλε! Μακάρι αυτή η βδομάδα να συνεχιστεί καλά για όλους....και όλους!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Εύχομαι σε όλους μας μια ευτυχισμενη και τυχερη εβδομάδα με τα λιγότερα προβλήματα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Συνεπης πάντα αφου λυθηκε το θεμα με το ιστολογιο μου περασα να αφησω ευχες για το ξεκινημα μιας νεας και καλης εβδομάδας.Να εισαι καλά και καλο μηνα.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Blog Widget by LinkWithin